Työnhakijalle

Palvelut yrityksille

Me Rainmakerilla luomme mahdollisuuksia menestykseen. Olemme Suomen suurin asiakaspalvelua, myyntiä ja henkilöstöratkaisuja tarjoava yritys, ja autamme sinua tuloksekkaan liiketoiminnan rakentamisessa. Palkkaamme vuosittain yli 2000 työntekijää ympäri Suomea ja meihin luottaa jo yli 40 yritystä eri liiketoiminnan sektoreilla.

Tutustu palveluihimme klikkaamalla alla olevia linkkejä. ⤵️

Mahdollisuuksia menestykseen

Emme ainoastaan halua vakuuttaa sinua hienoilla sanoilla, vaan annamme numeroiden puhua puolestaan.

2000+

palkattua työntekijää vuosittain

40+

yritystä luottaa meihin

20+

vuotta kokemusta alalta

30.000

työhaastattelua vuodessa

Tiimi

Tehdään liiketoiminnastasi yhdessä kestävä menestystarina

Sanotaan, että vierivä kivi ei sammaloidu. Mielestämme vauhtia tärkeämpää ovat kuitenkin oikeat etapit matkan varrella. Meille uuden oppiminen on menestyksen elinehto, ja siksi kehitämme ja testaamme aktiivisesti uusia toimintamalleja yhdessä asiakkaidemme kanssa matkalla kohti parempia tuloksia. Esimerkiksi suosittujen pelillistämisen työkalujen ja myynnin tekoälyratkaisujen avulla myynti ja asiakaspalvelu toimivat tehokkaasti myös tulevaisuudessa.

Unohda siis tavanomaiset, tehottomiksi todetut myyntiprosessit ja jäykät asiakaspalvelurutiinit ja tutustu aidosti liiketoimintaa skaalaaviin ja lisäarvoa tuottaviin ratkaisuihimme. 

 

rainmaker-rekry (3)(1)

Mielenrauhaa kokeneen kumppanin rinnalla

Ei ole sattumaa, että olemme nousseet Suomen suurimmaksi myynnin, asiakaspalvelun ja henkilöstöratkaisujen kumppaniksi. Yli 20 vuoden kokemuksella tiedämme, millaisten haasteiden kanssa asiakkaamme kamppailevat ja pidämme pään kylmänä tiukoissakin tilanteissa. 

Voittavat työkalut ja ratkaisut ovat kokemuksemme ohella tekijöitä, jotka todella erottavat meidät kilpailijoista. Kokenut rekrytointitiimi yhdistettynä rekrytoinnin profilointijärjestelmään, asiakaspalvelun ja myynnin pelillistäminen sekä dataohjattu asiakaskohtaamisten kehittäminen ovat vain muutamia mainintoja niistä työkaluista ja taidoista, joista asiakkaamme meitä kiittävät.

Asiakkaitamme

Telia_Primary_Logo_RGB
Oomi_logo_PURPLE_RGB_L
Moi_Logo_RGB
fortum1
Elisa_logo_blue_RGB
sanoma (1)
Vare_logo_1-line_Orange_RGB
Change_Lingerie-Logo_pos
dna-logo
KSS_logo_RGB

Rainmakerin kanssa vuosia jatkuneen tiiviin yhteistyön ansiosta pystymme tarjoamaan luotettavan työpaikan, jossa asiat hoituvat saumattomasti ja työntekijät voivat rauhassa keskittyä tärkeään työhönsä.

– Christer Törnqvist, DNA Kauppa Oy:n kehityspäällikkö.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan, kuinka voimme auttaa sinua matkalla menestykseen!