Rekrytointipalvelut (Suorarekrytointi, suorahaku)

Rainmaker_mahdollisuus menestyä
Rekry1

Tuloksellista rekrytointia

Meiltä löytyy kokeneet ja ammattitaitoiset rekrytointiasiantuntijat, jotka ymmärtävät suorahaun vaatimukset ja osaavat tunnistaa potentiaaliset ehdokkaat. Lisäksi meiltä löytyy laaja verkosto myynnin ja asiakaspalvelun toimialoilla mikä mahdollistaa sen, että voimme tavoittaa ja houkutella myös sellaisia ehdokkaita, jotka eivät ole aktiivisesti etsimässä uutta työpaikkaa. 

Me tuotamme jokaisen suorahaun asiakkaan tarpeiden mukaan. Varmistamme, että löydätte juuri oikeat ehdokkaat erityisosaamista vaativiin tehtäviin. Lisäksi meillä on syvällistä ymmärrystä eri toimialoista ja liiketoimintaympäristöistä, joten voimme auttaa yritystäsi täyttämään erityisosaamista vaativat tehtävät.

Rainmaker rekrytoinnin kumppanina

Taitomme löytää oikean profiilin työntekijät erilaisiin myynnin ja asiakaspalvelun tehtäviin on kilpailukykymme merkittävämpiä kulmakiviä. 

Suorahaku on tehokas tapa löytää korkean tason ammattilaisia ilman pitkää ja aikaa vievää rekrytointiprosessia, ja me Rainmakerilla hoidamme työn puolestasi. Näin voit keskittyä liiketoiminnan muihin tärkeisiin osa-alueisiin. 

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää palveluistamme!