Myyntiä, joka sytyttää yrityksesi liekin uudelleen

Haluatko tehostaa yrityksesi myyntiprosesseja? Etsitkö monipuolista myynnin ammattilaista, joka auttaa sinua saavuttamaan tuloksesi? Me Rainmakerilla olemme apunasi.

Oulu1
Yrityksille

Kokeneet asiantuntijat ja markkinoiden parhaat työkalut tukenasi

Huippulaadukkaat myyntipalvelumme; puhelinmyynti, kasvokkain tehtävä myynti, hybridimyynti sekä myymälä- ja shop-in-shop -myynti perustuvat markkinoiden parhaimpiin käytäntöihin ja työkaluihin ja auttavat sinua saavuttamaan merkittävää etua kilpailijoihisi nähden. Osaamisemme ydintä on kasvattaa ja kehittää myyntiä esimerkiksi uusien myyntikonseptien avulla. 

Hyödynnämme työnhakuvaiheessa kehittämäämme profilointityökalua, jonka avulla yhdistämme oikeat osaajat oikeisiin töihin. Palkkaamme vuosittain yli 2000 työntekijää, mikä kertoo paitsi kokeneesta rekrytointitiimistämme myös Rainmakerin asemasta markkinassa.

Voittavia ratkaisuja vahvalla kokemuksella

Emme ainoastaan halua vakuuttaa sinua hienoilla sanoilla, vaan annamme numeroiden puhua puolestaan.

20+

vuoden kokemus myyntipalveluiden tuottamisesta

1400+

myynnin ja asiakaskohtaamisten ammattilaista

original-1008
Meistä

Yhdessä tuloksiin

Uskomme, että parhaimmat tulokset syntyvät kannustavassa työympäristössä, jossa työntekijä saa henkilökohtaista ohjausta ja palautetta tekemästään työstä. Tarjoamme kattavat urapolkumahdollisuudet sekä valmentavaa esihenkilötyötä, joka tuottaa aidosti arvoa niin työntekijälle kuin yritykselle. Hyödyntämämme myyntitaktiikat- ja työkalut, kuten myynnin pelillistäminen sekä työntekijäkohtaiset laatu- ja valmennustyökalut ovat niittäneet jo runsaasti kiitosta asiakkaidemme keskuudessa.

Ymmärrämme, että jokainen yritys on erilainen ja siksi räätälöidyt ratkaisumme vastaavat yrityksesi tarpeita ja lähestymistapamme on aina yksilöllinen. Jatkuvan kehitystyön avulla varmistamme, että myynti toteutetaan laadukkaasti, tuloksekkaasti ja kustannustehokkaasti. 

Tutustu tehokkaisiin myyntipalveluihimme tai ota yhteyttä, niin keskustellaan kuinka voimme auttaa sinua matkalla menestykseen. 

Keskustellaanko lisää?

Ota yhteyttä - Myynti ja asiakaspalvelu

Nimi(Pakollinen)
Tietosuojaseloste(Pakollinen)

Olemme auttaneet heitä myynnin kasvattamisessa – liity onnistujien joukkoon

Oomi_logo_PURPLE_RGB_S
HS_refe
fortum

Rainmakerin kanssa vuosia jatkuneen tiiviin yhteistyön ansiosta pystymme tarjoamaan luotettavan työpaikan, jossa asiat hoituvat saumattomasti ja työntekijät voivat rauhassa keskittyä tärkeään työhönsä.

– Christer Törnqvist, DNA Kauppa Oy:n kehityspäällikkö.

Jos uskot, että myyntisi kaipaa puhtia, ota yhteyttä!