Tapio Korttilalli Rainmakerin toimitusjohtajaksi

Logo1

Rainmaker Groupin uusi toimitusjohtaja on Tapio Korttilalli. Tapio siirtyi Rainmaker Groupiin vakuutusyhtiö Fenniasta, missä hän on viimeksi toiminut palvelukehityksen johtajana. Tapio on ottanut uuden tehtävän innolla vastaan:

 

“Rainmakerissa on innostavaa rohkeutta ja energiaa! Asiakkaamme ovat alansa johtavia tai sellaiseksi pyrkiviä yrityksiä, ja missiomme mukaisesti mahdollistamme työnteon monenlaisissa elämäntilanteissa joka puolella Suomea. Meillä yhdistyy erinomaisesti motivoituneiden ihmisten osaaminen moderniin teknologiaan.”

 

Rainmaker Group on Suomen suurin asiakaspalvelu- ja myyntiyritys. Rainmaker palkkaa vuosittain yli 2000 työntekijää eri puolilla Suomea sijaitseviin toimipisteisiinsä. Korttilallin näkemys on, että “Rainmakerin kyky rekrytoida osaajia on markkinoilla ainutlaatuista!”

 

Tapio Korttilalli on hankkinut monipuolisen johtamisen osaamisen kansainvälisten yhtiöiden markkinoinnin ja myynnin johdossa mm.  Kemira Operonista, Unileveriltä ja SEKistä. Hän  tuo Rainmakerille mukanaan laadukasta modernia johtamisosaamista sekä tuoretta kokemusta palvelukehityksestä.

 

”Olen innoissani Rainmakeristä ja asiakkaistamme. Tehdään menestystä yhdessä!”

-Tapio Korttilalli

 

 

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Tapio Korttilalli
Rainmaker Group