Valokuitunen avoimet työpaikat

Valokuitunen Oy rakentaa valokuitua ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Työsi on palkitsevaa: teet kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoat ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. Kehityt omassa roolissasi, ja jos intoa riittää, niin siitä eteenpäinkin. Meillä väki viihtyy, yhteishenki on vahva ja tukea aina saatavilla.

Tervetuloa, tulevaisuus odottaa.

Kopio tiedostosta 063 Valokuitunen 6-2022 LOW RES

Valokuitunen koetaan todella hyväksi työpaikaksi!

Valokuituselle myönnettiin Great Place to Work -sertifiointi, koska 86 prosenttia yrityksen työntekijöistä pitää Valokuitusta todella hyvänä työpaikkana. Valokuitusen henkilöstöstä lähes yhdeksän kymmenestä (86 %) kokee yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka, ja työntekijöiden antamat arviot omasta työpaikastaan toivat yritykselle Great Place to Work -sertifioinnin.

Miksi myyntitöihin Valokuituselle?

  • Toimimme tiiminä. Olet tärkeä jäsen oman alueesi myyntitiimissä, jossa yhteishenki on hyvä. Tiiminvetäjäsi tukee sinua työssäsi ja apua on aina saatavilla.
  • Eteneminen onnistuu. Meillä on mahdollisuus kasvaa ja edetä uusiin tehtäviin taitojen ja kiinnostuksen mukaan. Voit aloittaa ilman aiempaa myyntikokemusta, me koulutamme sinut tehtävään.
  • Hyvä pohjapalkka. Myynnin tehtävissä ansaitset vähintään 12,5 €/h, jonka lisäksi palkitsemme onnistumisista, mikä nostaa keskituntiansiot keskimäärin 17-20 €/h
  • Arvostettua kokemusta. Päivittäiset kasvokkain tapahtuvat asiakaskohtaamiset kasvattavat omaa ammattitaitoasi.

Hae myyjäksi ja liity heti porukkaamme.

Kopio tiedostosta 061 Valokuitunen 6-2022 LOW RES

Valokuitunen on työpaikka, jossa pääsee kasvattamaan omaa osaamista ja nauttimaan monipuolisesta työstä. Myös kaikenlainen apu on aina tarvittaessa saatavilla.

Myynnin ura Valokuitusella

Valokuitusella löydät urasi myynnistä, oletpa vasta-alkaja tai vaativampaa roolia hakeva kokenut konkari. Meillä on mahdollista työskennellä erilaisissa tehtävissä B2C- ja B2B-myynnin parissa tilanteestasi riippuen. Myynnin urapolun alussa olevalle soveltuvat esimerkiksi osa-aikatyöt B2C-myyjänä pientalomyynnin puolella. Kokeneempi myyjä voi työllistyä kokoaikaisesti B2B-myynnin eli taloyhtiömyynnin tehtäviin tai myynnin esimieheksi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden rakentaa meillä uraasi porras portaalta eteenpäin! 

Työskentelet Rainmakerin työntekijänä osana Valokuitusen tiimiä. Sekä Rainmaker että Valokuitunen ovat vakavaraisia suomalaisia yrityksiä, joille on tärkeää olla luotettava ja hyvämaineinen työnantaja. Valokuitunen on työntekijöidensä suosittelema, vuonna 2023 eNPS=66! 

 

Valokuitunen työpaikkana

Työkavereinasi olemme energinen porukka, jonka työn ytimessä on suomalaisten kotitalouksien arjen sujuvoittaminen huipputeknologian avulla. Teemme työtä kehittävällä otteella, kunnianhimoisesti ja suurella lämmöllä. Ylläpidämme tekemisen riemua ja iloitsemme yhdessä onnistumisistamme.

Valokuitunen on vuonna 2020 perustettu CapMan Infran ja Telian yhteisyritys. Rakennamme valokuituverkkoja pientaloalueiden koteihin ympäri Suomen. Valokuitu mahdollistaa toimintavarman yhteyden kodin kaikille laitteille ja se vaikuttaa myös positiivisesti asunnon arvoon. Rakennamme verkkoja markkinaehtoisesti eli sinne missä on riittävästi kiinnostusta valokuitua kohtaan.

Kasvamme vauhdilla ja rakennamme valokuituverkkoa valtakunnallisesti laajassa mittakaavassa – lähivuosina on luvassa 300 miljoonan euron investoinnit taajamien nopeisiin ja varmoihin yhteyksiin. Tavoitteenamme on rakentaa 200 000 kotitalouden kattava verkko vuoteen 2025 mennessä.

Tule mukaan osaksi kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi!

Kopio tiedostosta 001 Valokuitunen 6-2022 LOW RES

Parasta työssä on onnistuneet kaupat, jolloin molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä.

Jätä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä!

Valokuitunen yhteydenotto

Nimi(Pakollinen)
Olethan täysi-ikäinen?(Pakollinen)
Tietosuojaseloste(Pakollinen)