DNA avoimet työpaikat

CC 6

Myyjän työtä DNA:lla

Rainmakerin kautta voit hakea DNA:lle joko

 • myyntineuvottelijaksi DNA puhelinpalvelukeskuksiiin tai
 • myyjäksi DNA myymälöihin

Mikäli myyntityö on lähellä sydäntäsi, tutustu avoimiin paikkoihimme vieressä ja tule meille työkaveriksi!

DNA myymälöiden ja  puhelinpalvelukeskusten työntekijät rekrytoidaan Rainmakerin kautta, joka toimii työntekijöiden virallisena työnantajana.

CC 2

Työ DNA puhelinpalvelukeskuksessa

DNA:lla työntekijoiden viihtyvyyteen panostetaan oikeasti ja tämän ansiosta se on myös Pohjoismaiden tehokkain puhelinmyyntiketju.

DNA:lla tehdään monipuolista ja palkitsevaa myyntityötä alan uusimpien tuotteiden ja laadukkaimpien palveluiden parissa. Meille asenteesi merkitsee enemmän kuin aikaisempi työkokemuksesi tai koulutuksesi.

Sinulle, jolla on halu oppia, me annamme kaiken opin ja avun menestyksesi tueksi! Työaikamme ovat joustavat ja palkkaus kannustava huikeine myyntikilpailuineen.

Myyjän roolissa pidät huolta asiakkaista ja hankit uusia, tukenasi huipputyökalut ja -työkaverit. Koulutamme sinut alkuun ja annamme mahdollisuuden kasvaa asiakaslähtöisen myynnin ammattilaiseksi.

 • Meillä tienataan keskimäärin 2500€/kk, 6h työpäivillä!
 • Rakenna urasi yhdessä Suomen parhaista työpaikoista
 • Pohjoismaiden tehokkain operaattorin puhelinmyynti
 • Monipuolinen työ ja laadukkaat tuotteet
 • Etätyömahdollisuus

Hae meille töihin! Jätäthän yhteystietosi heti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Jätä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä!

DNA yhteydenotto

Nimi(Required)
Olethan täysi-ikäinen?(Required)
Tietosuojaseloste(Required)

Työ DNA myymälässä sopii sinulle, jos…

 • Pidät asiakkaiden kohtaamisesta kasvokkain
 • Olet kiinnostunut uusimmasta tekniikasta
 • Haluat ratkaista asiakkaiden ongelmia
 • Pidät myymälässä työskentelystä
 • Olet joustava työaikojen suhteen

DNA Myymälä

Työ DNA myymälässä on monipuolista, viihtyisää ja hyvin palkattua. Tehtävänäsi DNA kaupan myyjänä on vastata DNA:n tuotteiden myynnistä, esillepanosta ja myymälän siisteydestä. Myymälässä sinun tehtäväsi on välittää mutkatonta palveluasennetta, tehokkuutta ja mieleenpainuvaa asiakaskokemusta. DNA myymälätyössä

 • Keskimäärin tienaat 2500 €/kk. Palkka koostuu pohjapalkasta ja myyntiprovisiosta, tienaat kuitenkin aina vähintään TES:in mukaisen takuupalkan 12,15 e/h.
 • Työskelyaika on 30 – 37,5h/viikko myymälöiden aukioloaikojen mukaan
 • Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavasta työstä
 • Koulutamme ja valmennamme sinut työhösi

Miksi DNA valittiin Suomen pahaaksi työpaikaksi? 10 syytä

Miltä DNA:lla työskentely tuntuu?

Me olemme yli 1600 DNA:laisen muodostama työyhteisö, joka koostuu ammattilaisista laidasta laitaan. Joukkoomme kuuluu muun muassa informaatio- ja viestintätekniikan, koodikielten ja ohjelmoinnin, markkinoinnin ja viestinnän, lakiasioiden ja regulaation, rahoituksen ja sijoittamisen, asiakaspalvelun ja myynnin sekä henkilöstöhallinnon ammattilaisia – ja tässä vain pieni osa tehtäviemme kirjosta.

DNA on Suomen perheystävällisin suuryritys ja sille on myönnetty Väestöliiton Perheystävällinen työnantaja -tunnus.

Tärkeimmiksi syiksi viihtymiseensä DNA:laiset nimesivät (2019) työn mutkattomuuden, kiinnostavat tehtävät, hyvät työsuhde-edut, laajat etätyömahdollisuudet, modernin työympäristön ja perheystävällisen kulttuurin, joka kannustaa työn ja vapaa-ajan tasapainottamiseen.

Jokaisella DNA:laisella on vapaus kehittää itseään päivittäisessä työssään. Meillä se ei tarkoita vain erillisiä kursseja, vaan pyrimme mahdollistamaan laajasti erilaisia tilaisuuksia kehittyä. Tuemme erilaisia oppijoita, ja itselleen parhaan tavan kouluttautua voikin usein valita – oli se sitten oppimista työkavereilta, seminaareista, videoilta tai podcasteista.

Kannustamme toisiamme puhumaan avoimesti urasuunnitelmista, ja pyrimme tarpeen tullen aina huomaamaan tilaisuudet sisäisiin uraloikkiin – niin sivuille kuin ylöskin päin.

DNA:lla johto ei istu omissa työhuoneissaan, ei sellaisia edes ole. Meillä kaikki ovat keskenään ensisijaisesti työkavereita. Erilaiset ajattelu- ja toimintatavat tiimien sisällä ovat vahvuus, jota pyrimme vaalimaan. Joukkoomme olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

Uskallamme sanoa, että DNA:lla työskentely tuntuu hyvältä.

Katso DNA avoimet työpaikat tästä