Henkilöstöulkoistus

Rainmaker_mahdollisuus menestyä
blake-wisz-q3o_8MteFM0-unsplash (1)

Henkilöstöulkoistusta myyntiin ja asiakaspalveluun

Meillä on mittava asiantuntemus ja kokemus henkilöstöulkoistuksesta, jotka takaavat ammattimaisen ja tehokkaan lähestymistavan palveluumme. Voimme toteuttaa henkilöstöulkoistuksia eri aloilla, kuten asiakaspalvelussa, myynnissä, erikoiskaupoissa ja ravintola-alalla. Tarjoamme mahdollisuuden ulkoistaa joko koko henkilöstö tai vain osan siitä, joustavasti liiketoimintatarpeidesi mukaan.

Henkilöstöulkoistaminen kauttamme on useissa tapauksissa kustannustehokkaampaa kuin oman henkilöstöhallinnon ylläpitäminen. Tarjoamme osaamista ja kokemusta ilman tarvetta palkata ja kouluttaa sisäistä henkilöstöhallinnon henkilökuntaa. Taitomme löytää oikean profiilin työntekijät eri liiketoiminta-alueillemme on kilpailukykymme merkittävämpiä kulmakiviä.

contactcenter_hero2_tw

Rainmaker henkilöstöulkoistuksen kumppanina

Palvelumme henkilöstöulkoistuksessa sisältävät HR-palvelut, palkkahallinnon ja rekrytoinnin keskitettynä ratkaisuna. Henkilöstöulkoistus vapauttaa yrityksesi voimavaroja ydinliiketoimintaan keskittymiseen, varmistaen samalla monimutkaisten henkilöstöhallinnon tehtävien luotettavan hoidon ja ylläpidon.

Panostamme vahvasti laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että hoidamme henkilöstöasiat aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää palveluistamme!