Face to face -myynti

Rainmaker_mahdollisuus menestyä

Asiantuntevaa asiakaskohtaamista

Kun etsit kumppania kasvotusten tapahtuvaan myyntiin, odotat enemmän kuin pelkkiä myyjiä. Tavoitteenasi on löytää kokonaisvaltainen kumppani, joka tuntee asiakkaasi syvällisesti ja tuo intohimoa jokaiseen kohtaamiseen. 

Me tuomme mukanamme osaamista ja asiantuntemusta, jotka varmistavat tarpeidesi täyttymisen. Kasvotusten tapahtuva myyntityö on huomattavasti enemmän kuin pelkkää tuotteen tai palvelun esittelyä; se on vuorovaikutusta, joka vaatii syvällistä ymmärrystä ja täydellistä läsnäoloa. 

Fortum_ylafemmat_naiset_pieni

Rainmaker Face to face -myynnin kumppanina

Myyntityön tavoitteemme ja palkitsemisemme on rakennettu vahvasti pelillistämisen keinoin. Mittareina ovat myynti, myynnin laatu ja myynnin arvo sekä erilaiset kilpailut toimialan parhaalla reaaliaikaisella järjestelmällä. Kykymme johtaa myyntitapahtuman laatua ja tehokkuutta erottaa meidät kilpailijoista. 

Yhdistämällä tehokkaan ja motivoivan työn johtamisen alan parhaisiin työkaluihin, vahvaan myynnillisiin kulttuuriin ja kykyymme löytää oikean profiilin työntekijät asiakkuuksiimme ovat kKilpailukykymme merkittävämpiä kulmakiviä. Kykymme ohjata ja motivoida myyjiämme edistyneen teknologian avulla erottaa meidät kilpailijoistamme. 

Kun päätät valita Rainmakerin kasvotusten tapahtuvan myynnin kumppaniksesi, saat enemmän kuin pelkän myynnin. Saat kumppanin, joka on täysin omistautunut menestykseesi ja auttaa sinua luomaan vahvoja ja pitkäaikaisia suhteita asiakkaisiin.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää palveluistamme!