Yhdistämme oikeat tekijät oikeisiin työpaikkoihin

Oikeat osaajat ovat mahdollisuus menestykseen - kun heidät on yhdistetty oikeisiin työtehtäviin. Me Rainmakerilla autamme sinua kehittämään asiakaskokemusta sekä lisäämään asiakaspalvelun ja myynnin kautta tuotettavaa lisäarvoa henkilöstöratkaisujemme avulla.

rainmaker-ravintola (2)(1)
Rainmaker-13
Yrityksille

Räätälöidyt ratkaisut yrityksesi tarpeisiin

Tiedämme, että on olemassa yhtä monta henkilöstö- ja rekrytointitarvetta kuin on yrityksiäkin. Oli kyseessä sitten lyhyt- tai pitkäaikainen, pikainen tai pitkään harkittu tarve, olemme tukenasi. Kumppanuus kanssamme takaa, että pääset kehittämään HR-prosessejasi kokeneen ja innovatiivisen tiimin kanssa. Palkkaamme vuosittain yli 2000 työntekijää ja haastattelemme useita tuhansia. Suuret volyymit kertovat paitsi asemastamme markkinassa, myös hyödyntämiemme käytäntöjen ja työkalujen toimivuudesta. Älä siis menetä yöuniasi haikaillessasi osaavien tekijöiden perään – me löydämme ne puolestasi. 

Rainmaker-10
Yrityksille

Kokeneet asiantuntijat ja markkinoiden parhaat työkalut tukenasi

Tarjoamme ratkaisuja, kuten henkilöstövuokrausta, henkilöstöulkoistusta sekä rekrytointipalveluja. Avullamme löydät osaavat tekijät myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin useille eri toimialoille ravintola-alalta aina erikoiskaupan alalle. Hyödynnämme markkinoiden uusimpia ja innovatiivisimpia työkaluja ja tarjoamme kaikille työntekijöillemme kattavat urapolkumahdollisuudet sekä keskitetyt HR-palvelut. 

Tutustu henkilöstöratkaisuihimme jo tänään tai ota yhteyttä, niin keskustellaan kuinka voimme auttaa juuri sinun yritystäsi.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan kuinka voimme olla avuksi.

Haluatko tietää lisää henkilöstöratkaisuistamme?

Ota yhteyttä - Henkilöstöpalvelut

Nimi(Required)
Tietosuojaseloste(Required)

Muun muassa seuraavien yritysten kanssa teemme yhteistyötä

Nanso_Logo_2016 (3)
NaughtyBRGR_round_typo_logo_PMS_807C_onBlack (1)
change
Fat Lizard logo_
marjo_topi_change

”Hyvä henkilöstö on ydinliiketoimintamme kantavia pilareita. Avoin yhteistyökulttuuri Rainmakerin kanssa on antanut hyvän pohjan rakentavalle ja hedelmälliselle yhteistyölle. Tätä tarvitaan, kun yhteistyön perustana on henkilöstö.

Marjo Topi, Change Lingerien maajohtaja.