Helsingin toimisto

rainmaker_tervetuloa

Helsingistä on moneksi

Helsingissä tehdään pilke silmäkulmassa, mutta tosissaan ja aina työkaveria tukien. Meillä voi työskennellä mm. Sanoman, Valokuitusen, DNA:n ja Oomi energian parissa. Kaiken kaikkiaan toimistolla työskentelee noin 90 henkilöä.

Lisäksi pääkaupunkiseudulla työskentelemme myynnin parissa mm. tapahtumissa, messuilla, liikkuvilla myynti- tai asiakaspalvelupisteillä sekä toisinaan ihmisten kodeissa. Koko Etelä-Suomen alueella meillä työskentelee noin 1000 henkilöä.

Helsingissä annetaan aina kattava ja laadukas perehdytys aloittaville työntekijöille ja uskomme jatkuvan koulutuksen ja parantamisen malliin. Meille on erityisen tärkeää, että jokainen voi tulla meille sellaisena kuin on. Kohtaamme ihmiset aina ihmisinä.

Tervetuloa joukkoomme!

Helsinki uutena kotikaupunkina

Näin Veeti löysi paikkansa myyjänä

Kun Veeti muutti Helsinkiin, tuli työstä iso osa uuteen kaupunkiin sopeutumista.
Töistä on saanut kavereita, joiden kautta on löytynyt myös uusia harrastuksia. Työpäivän jälkeen Veetin tie käykin usein kiipeilyseinille.

Ole yhteydessä niin etsitään sinulle sopiva työpaikka!

tilannekuva 2 DSC02118 cropped-sanni-autiorinne-hero-fb2.jpg portrait 2 cropped-original-35.jpeg IMG_6399 Toimistolla-137 Rainmaker_stillit_extra_3 (2)

”Yritysmyynnissä tykkään siitä, että on sopivasti haastetta. Lisäksi meillä on erittäin hyvä tiimi.”