D_sisältö

Delhi Rasoi

Haluatko olla osana Delhi Rasoin tarinaa? Delhi Rasoi tarjoaa sinulle työpaikan tasokkaasta ravintolasta, mukavassa ja ammattitaitoisessa työporukassa. Delhi Rasoi tarjoaa motivoivan ja kannustavan työympäristön, jossa työntekijöiden hyvinvointi on etusijalla. Työntekijöitä arvostetaan ja kannustetaan kehittämään ammattitaitoaan.

Tutustu alta avoimiin työpaikkoihimme, liity joukkoomme ja auta meitä jakamaan näitä ainutlaatuisia makuelämyksiä asiakkaillemme!

 

 

 

D_

Kunnia-asiamme on pitää Delhi Rasoi Suomen parhaana intialaisena ravintolana ja siinä ruoan huippulaatu ja -maku, sekä asiakaspalvelun ystävällisyys ja asiantuntemus on isossa osassa toimintaamme.

Delhi Rasoi

Delhi Rasoi on matka Intian kulinaariseen sydämeen, joka kutsuu sinut nauttimaan aitoja intialaisia makuja. Ruoka on intohimoisesti valmistettua ja jokainen annos on huolella suunniteltu ja valmistettu käyttäen aina vain parhaita, tuoreimpia ja laadukkaimpia raaka-aineita.

Meidän erikoisuutemme on Delhin alueen ruokakulttuuri, ja Delhi Rasoi -nimi tarkoittaakin suomeksi “delhiläinen keittiö”. Tämä tarkoittaa, että tarjoamme sinulle aidon makuelämyksen, joka juontaa juurensa Delhin monipuoliseen ja rikkaaseen ruokaperinteeseen.

Drasoi

Rainmakerin kautta löydät Delhi Rasoin avoimet työpaikat

Katso avoimet paikat tästä: