Ota yhteyttä – vastaamme viipymättä!

 

Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten

Henkilöstövuokraus tuo joustavuutta

Me Rainmakerillä tarjoamme mukautuvuutta työelämän muuttuviin tarpeisiin. Osaavan henkilöstön vuokraus on paras ratkaisu silloin kun työvoiman tarve vaihtelee määräaikaisesta epäsäännölliseen työpanokseen. Henkilöstövuokrausta teemme laajalla sektorilla niin suorittavan työn kuin asiantuntija- ja päällikkötason rooleihin. Löydämme henkilöstön myynnin, asiakaspalvelun, kaupan-, hotelli- ja ravintola-, teollisuuden, siivous- ja kiinteistö- sekä logistiikka-alan moninaisiin tehtäviin.

Oletko kiinnostunut työpaikoistamme? Tutustu tästä .

Hotelli- ja ravintola-alan työpaikat löydät täältä.

Henkilöstövuokrausta juuri sinun tarpeisiisi

Olemme ketteriä ja löydämme motivoituneet osaajat käyttöösi. Katsomme maailmaa mahdollisuuksien kautta ja panostamme työntekijäkokemukseen. Nimetty yhteyspäällikkö toimii sekä työntekijän että yrityksesi tukena vastaten myös ensiluokkaisesta asiakaskokemuksesta.

Me vastaamme rekrytointiprosessista, työsopimusasioista, palkanmaksusta sekä muista työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista koko työsuhteen elinkaaren ajan. Työnohjaus eli direktio-oikeus on sinulla.

Sama malli muuntuu tarpeidesi mukaiseksi, tarvitset sitten yhden ihmisen panoksen tai koko tiimin ympärillesi.

Vai haluatko keskustella asiasta lisää vaikka heti? Jatkamme mielellämme keskustelua aiheesta kanssasi.

Maarit Sapman
Yhteyspäällikkö, kokonaisulkoistukset
maarit.sapman@rainmaker.fi
050 017 1056
Jari Maskonen
Yhteyspäällikkö, kokonaisulkoistukset
jari.maskonen@rainmaker.fi
040 140 2351
Tuomas Joensuu
Liiketoimintajohtaja
Henkilöstöpalvelut
tuomas.joensuu@rainmaker.fi
043 824 3436
Jarkko Martelius
Toimialajohtaja
Henkilöstöpalvelut
jarkko.martelius@rainmaker.fi
040 825 8615
Tommi Hyyryläinen
Myynti - logistiikka, teollisuus, kiinteistöpalvelut
tommi.hyyrylainen@rainmaker.fi
040 170 3401

Miksi henkilöstövuokraus?

  • Vaivatonta – vastuun jakaminen luotettavan kumppanin kanssa. Vastaamme työntekijöiden palkanmaksusta ja työnantajan velvollisuuksista, vain työnohjaus jää sinun vastuullesi.
  • Kustannusten ennustettavuus – läpinäkyvä hinnoittelu, ei yllätyksiä.
  • Joustavuus – autamme yllättävissäkin henkilöstön muutostilanteissa.
  • Turvallisuus – lakisääteiset työnantajavelvollisuudet on ulkoistettu Rainmakerille. Me kannamme myös henkilön työsuhteeseen liittyvät riskit.

Ota yhteyttä!

Miksi henkilöstöulkoistus?

  • Kumppanuus – Keskity olennaiseen, rakenna ja kasvata liiketoimintaasi ja ulkoista työnantajuus sekä henkilöstöön liittyvät tukitoiminnot.
  • Työntekijäkokemus – Henkilöstöön liittyvät rutiinit ja palkanmaksu hoidetaan ripeästi ja ammattitaidolla, HR-asiakaspalvelu jokaisen työntekijän ja esimiehen tukena.
  • Ennustettavuus – Ulkoistus vastaa oman henkilöstön kustannustasoa, ei kiinteitä kuluja, henkilöstökulut laskulla muuttuviin kuluihin, mahdollisuus rahoitukselle.
  • Järjestelmät – Ulkoistukseen sisältyvät järjestelmät sekä niiden kehitys ilman lisäkuluja, (mm. työajan- ja työsuhteen hallinta- sekä palkanmaksun ja rekrytointijärjestelmät)
  • Rekrytointi – Rainmaker hoitaa koko rekrytointiprosessin aina työpaikkailmoituksen luomisesta hakijaviestintään ja haastatteluihin, sekä esittelee potentiaalisimmat ehdokkaat teidän tarpeeseenne. Tarvittaessa Rainmaker tukee myös palkkauspäätösten tekemisissä.

Ota yhteyttä!

Mikä ihmeen henkilöstöulkoistus tai PEO? Lue lisää.