Ota yhteyttä – vastaamme viipymättä!

 

  Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten

  Henkilöstövuokraus tuo joustavuutta

  Me Rainmakerillä tarjoamme mukautuvuutta työelämän muuttuviin tarpeisiin. Osaavan henkilöstön vuokraus on paras ratkaisu silloin kun työvoiman tarve vaihtelee määräaikaisesta epäsäännölliseen työpanokseen. Henkilöstövuokrausta teemme laajalla sektorilla niin suorittavan työn kuin asiantuntija- ja päällikkötason rooleihin. Löydämme henkilöstön myynnin, asiakaspalvelun, kaupan-, hotelli- ja ravintola-, huvi- ja elämys-, teollisuuden, siivous- ja kiinteistö- sekä logistiikka-alan moninaisiin tehtäviin.

  Oletko kiinnostunut työpaikoistamme?

  Hotelli- ja ravintola-alan työpaikat löydät täältä.

  Tutustu muihin työpaikkoihimme tästä.

  Henkilöstövuokrausta juuri sinun tarpeisiisi

  Olemme ketteriä ja löydämme motivoituneet osaajat käyttöösi. Katsomme maailmaa mahdollisuuksien kautta ja panostamme työntekijäkokemukseen. Nimetty yhteyspäällikkö toimii sekä työntekijän että yrityksesi tukena vastaten myös ensiluokkaisesta asiakaskokemuksesta.

  Me vastaamme rekrytointiprosessista, työsopimusasioista, palkanmaksusta sekä muista työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista koko työsuhteen elinkaaren ajan. Työnohjaus eli direktio-oikeus on sinulla.

  Sama malli muuntuu tarpeidesi mukaiseksi, tarvitset sitten yhden ihmisen panoksen tai koko tiimin ympärillesi.

  Vai haluatko keskustella asiasta lisää vaikka heti? Jatkamme mielellämme keskustelua aiheesta kanssasi.

  Maarit Sapman
  Toimeksiantopäällikkö
  maarit.sapman@rainmaker.fi
  050 017 1056
  Jari Maskonen
  Toimeksiantopäällikkö
  jari.maskonen@rainmaker.fi
  040 140 2351
  Harri Poikolainen
  Toimeksiantovastaava,
  hotelli- ja ravintola-ala
  harri.poikolainen@rainmaker.fi
  044 757 7639
  Jarkko Martelius
  Liiketoimintajohtaja
  jarkko.martelius@rainmaker.fi
  040 825 8615
  Tommi Hyyryläinen
  Asiakkuuspäällikkö
  tommi.hyyrylainen@rainmaker.fi
  040 170 3401

  Miksi henkilöstövuokraus?

  • Vaivatonta – vastuun jakaminen luotettavan kumppanin kanssa. Vastaamme työntekijöiden palkanmaksusta ja työnantajan velvollisuuksista, vain työnohjaus jää sinun vastuullesi.
  • Kustannusten ennustettavuus – läpinäkyvä hinnoittelu, ei yllätyksiä.
  • Joustavuus – autamme yllättävissäkin henkilöstön muutostilanteissa.
  • Turvallisuus – lakisääteiset työnantajavelvollisuudet on ulkoistettu Rainmakerille. Me kannamme myös henkilön työsuhteeseen liittyvät riskit.

  Ota yhteyttä!

  Miksi henkilöstöulkoistus?

  • Kumppanuus – Keskity olennaiseen, rakenna ja kasvata liiketoimintaasi ja ulkoista työnantajuus sekä henkilöstöön liittyvät tukitoiminnot.
  • Työntekijäkokemus – Henkilöstöön liittyvät rutiinit ja palkanmaksu hoidetaan ripeästi ja ammattitaidolla, HR-asiakaspalvelu jokaisen työntekijän ja esimiehen tukena.
  • Ennustettavuus – Ulkoistus vastaa oman henkilöstön kustannustasoa, ei kiinteitä kuluja, henkilöstökulut laskulla muuttuviin kuluihin, mahdollisuus rahoitukselle.
  • Järjestelmät – Ulkoistukseen sisältyvät järjestelmät sekä niiden kehitys ilman lisäkuluja, (mm. työajan- ja työsuhteen hallinta- sekä palkanmaksun ja rekrytointijärjestelmät)
  • Rekrytointi – Rainmaker hoitaa koko rekrytointiprosessin aina työpaikkailmoituksen luomisesta hakijaviestintään ja haastatteluihin, sekä esittelee potentiaalisimmat ehdokkaat teidän tarpeeseenne. Tarvittaessa Rainmaker tukee myös palkkauspäätösten tekemisissä.

  Ota yhteyttä!

  Mikä ihmeen henkilöstöulkoistus tai PEO? Lue lisää.