Rainmaker

 


Rainmaker on Suomen suurin myynnin ja asiakastyön palveluyritys. Palkkaamme vuosittain yli 2000 työntekijää ympäri Suomen sijaitseviin toimipisteisiimme. Myös Espanjassa työskentely onnistuu Torreviejan toimistollamme. Yhtiön liikevaihto kohosi 68 miljoonaan euroon vuonna 2019.

Täällä voit tutustua meihin tarkemmin.
Miksi haluamme tulla ja mitä edustamme.
Missio, arvot, tapamme toimia, lupaus
ja millaisia olemme.

MISSIO:

Edistämme yhteiskunnan hyvinvointia tarjoamalla työtä ja toimeentuloa koko Suomeen.

VISIO:

Olemme halutuin palvelukumppani menestyksennälkäisille yrityksille ja tarjoamme eri elämäntilanteisiin 
parhaan työntekijäkokemuksen.

 

Olemme rohkeita ja uteliaita

MITÄ JOS EN PELKÄISI MITÄÄN?

Kaikki uusi on innostavaa ja mahdollista. Jokainen päivä on mielenkiintoinen. Meillä on rohkeutta ja tyylitajua toimia kaavoista poiketen. Luomme markkinoille uutta ajattelua, uusia toimintatapoja ja kokonaan uusia työpaikkoja.

MAAILMA ON MEILLE AVOIN

Ja täynnä mahdollisuuksia. Teemme asiat omalla tavallamme, olemme tehokkaita tekemään asioita ja nopeita ratkaisemaan haasteita. Asiat tehdään kunnolla ja tosissaan, muttei vakavasti. Leikkimielellä. Yhdessä. Kannustaen. Katsomme maailmaa avoimena “lapsen silmin”.

LUPAUS

Rakennamme parempaa elämää kohtaaminen kerrallaan. Uskomme yksilöön ja yhteisöllisyyden voittamattomuuteen.

Autamme alkuun, varmistamme vieressä. Olemme innovatiivisia, menemme sinne minne tarve vaatii. Toteutamme yksilöiden ja yhteisöjen unelmia tekemällä perusasiat hyvin ja aina asenteella.

SITOUTUMINEN

Parempi työelämä syntyy sitoutuneen yhteisön ja yksilön intohimolla, kohtaaminen kerrallaan. Autamme alkuun, varmistamme vieressä, uskomme yksilöön.

 

ROHKEUS

Teemme rohkeasti asioita eri tavalla. Testaamme uusia toimintamalleja ja ideoita, joista syntyy parempia konsepteja, tehokkaita ratkaisuja sekä oikeita tuloksia.

Tapamme toimia

TEKEMÄLLÄ, EI VÄITTÄMÄLLÄ

Kun tekeminen alkaa, oppiminen kymmenkertaistuu. Siksi tekemisen aloittaminen, analysointi sekä tekemisestä oppiminen ovat meille sydämen asia. Emme väitä asioita, joita itse emme pysty tekemään. Toisaalta taas väitämme kovastikin asioista, joita teemme. Olemme aina valmiina testaamaan uusia tapoja ja tuoreita ajatuksia.

Tekemällä, ei väittämällä on myös jatkuvan uudistumisen ideologia. Maailma muuttuu nopeammin kuin milloinkaan, vain tekemällä pysyy muutoksen mukana.

Tärkeintä on aloittaminen, tekemisen aloittaminen.

TYÖ ON ELÄMÄÄ VARTEN, EI TOISIN PÄIN

Tarjoamme työpaikkoja, jotka sopivat erilaisiin elämän tilanteisiin: siihen, jossa jonkun isomman urahaaveen toteuttaminen edellyttää kokemuksen kerryttämistä, siihen, jossa tarvitaan ensisijaisesti rahaa, ja myös siihen, jossa työtä haetaan – no, koska ihmisellä nyt pitää joku työ olla. Eivätkä nämä tilanteet katso ikää, eivätkä edes elämäntilannetta.

Työelämäpuheessa on tarpeeksi paineita ilman, että me osaltamme luomme niitä puhumalla näköalapaikoista ja unelmaduuneista. Uskomme, että työllä on välinearvo erilaisten tavoitteiden saavuttamiseen. Työn merkityksellisyys syntyy yhdelle yhdestä ja toiselle toisesta asiasta. Meillä on tilaa yksilöllisille tarinoille.

ARVOMME

PERHE

Rainmaker on perhe. Keskeisin arvomme ja koossa pitävä voima. Siinä yhdistyvät pyyteettömyys, ryhmähenki, turva, yhteiset ja yksilölliset tehtävät ja päämäärät.

 

POTENTIAALI

Uskomme, että jokaisessa ihmisessä on valtavasti potentiaalia. Sitä hoivaamalla ja kasvattamalla syntyy merkityksellisyyttä ja tuloksia, sekä ihmiselle että organisaatiolle.

SITOUTUMINEN

Parempi työelämä syntyy sitoutuneen yhteisön ja yksilön intohimolla, kohtaaminen kerrallaan. Autamme alkuun, varmistamme vieressä, uskomme yksilöön.

 

ROHKEUS

Teemme rohkeasti asioita eri tavalla. Testaamme uusia toimintamalleja ja ideoita, joista syntyy parempia konsepteja, tehokkaita ratkaisuja sekä oikeita tuloksia.