Jätäthän yhteystietosi, niin keskustellaan lisää myynnin mahdollisuuksista!

  Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten

  Vai haluatko keskustella asiasta lisää vaikka heti?

  Sari jatkaa mielellään aiheesta kanssasi.

  Sari Ström
  Kasvokkain tapahtuva myynti

  sari.strom@rainmaker.fi
  050 462 7301

   

  Enemmän parempaa myyntiä ja tuloksia!

  Me Rainmakerillä rakastamme myyntiä ja ihmisten kohtaamista, olemmehan kohtaamisten ammattilaisia. Meillä työskentelee satoja myyjiä ympäri Suomen ja tapaamme päivittäin kymmeniä tuhansia asiakkaita. Toimimme usealla toimialalla ja kokemusta myynnistä meille on karttunut jo kahdeltakymmeneltä vuodelta.

  Asiakkaat tavoitamme siellä, missä he ovat; asiakasvirroissa, tapahtumissa, messuilla, liikkuvilla myynti- tai asiakaspalvelupisteillä sekä toisinaan ihmisten kodeissa. Rakkaalla lapsella on monta nimeä: myymälämyynti, door-to-door-myynti, face-to-face myynti, feissaaminen, promootiot, roadshow jne. Kutsumme sitä millä nimellä tahansa, meillä asiakkaamme brändi ja asiakaskokemus kasvavat jokaisen kohtaamisen kautta ja tuloksia syntyy!

  Kohtaamme jatkuvasti asiakkaita myös verkossa, chatissä ja puhelimitse. Mikäli olet kiinnostunut näistä kohtaamisista ja palveluista, lue lisää täältä.

  Mikä erottaa meidät muista?

  Kaikki kohtaamiset ovat tavoitteellistettuja ja myyjät saavat jatkuvaa valmennusta. Tekemistä seurataan ja mitataan reaaliajassa nykyaikaisten järjestelmien sekä esimiesten toimesta ja tarvittaessa tehdään ketterästi muutoksia.   Lähiesimiesten välittäminen ja jatkuva tuki kentällä kantavat hedelmää ja tulokset puhuvat puolestamme! Pelillistetty myynti ja motivoivat palkitsemismallit takaavat, että myyjämme laittavat itsensä likoon ja myyntiennätykset tahkotaan jatkuvasti uusiksi!

  Vuosien aikana kehitetty ja testattu konseptoitu myyntitapa toimii kaiken perustana.  Konseptoitua tekemistä käytetään myös malleissa, joiden keskiössä on asiakaskokemuksen kehittäminen, ei niinkään myynti.

   

  Carunan Asukaspalvelu kohtaa asiakkaita siellä missä he ovat: marketeissa, kotikadulla tai vaikka asiakkaiden kotona.

   

  Case: Fortum

  Vuodesta 2011 toteutettu Fortumin shop-in-shop -myyntikanava on onnistunut hienosti. Kanava on kasvanut lyhyessä ajassa merkittäväksi myynti- ja asiakaspalvelukanavaksi. Olemme toteuttaneet kanavan kautta myös messutapahtumia ainutlaatuisella ja menestyksekkäällä konseptilla. Yhteistyö on laajentunut kattamaan myös myynti- ja asiakaspalvelutyötä puhelinpalveluissa sekä online-kanavassa chat-palveluna.

  Rainmaker palvelut