Avoimia työpaikkoja Tampereella – jätä vain yhteystietosi

original

Rainmakerillä on avoinna useita myynnin työpaikkoja Tampereelle. Toimintamme kasvaessa haemme jatkuvasti uusia työtekijöitä myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin.

  • Meillä on asiakkaina Suomen johtavat yritykset ja brändit, jotka ihmiset tuntevat.
  • Meillä osa-aikatyö on myös mahdollista joten voit yhdistää esimerkiksi opiskelun ja työnteon.
  • Työaikamme ovat joustavia.

Sinun ei tarvitse kuin jättää yhteystietosi ja me olemme sinuun yhteydessä!

 

Rainmaker = mahdollisuus menestyä

Rainmaker on Suomen suurin myynnin ja asiakastyön palveluyritys. Palveluksessamme työskentelee noin 1500 sateentekijöiksikin kutsuttua palvelualan ammattilaista ympäri Suomen sijaitsevissa toimipisteissämme, asiakkaidemme toimitiloissa sekä toimipisteessämme Espanjan Torreviejassa. Haluamme tarjota sekä työntekijöillemme, että asiakkaillemme mahdollisuuksia menestyä!

Meitä sateentekijöitä yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia. Panostamme työhyvinvointiin, hyvään työilmapiiriin ja innostuneeseen työyhteisöön, sillä mielestämme työssä pitää olla myös hauskaa. Työkulttuuriimme kuuluvat myös erilaiset hauskat kilpailut pelillistämisen keinoin.

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Työsuhteesi aikana voit myös hyödyntää työsuhdepyöräetumme 🚲

✅ Kattava Terveystalon työterveyshuolto

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?