Työtä erilaisiin elämäntilanteisiin – myös opintojen oheen, Tampere

original

Etsitkö uusia haasteita tai mahdollisesti uutta uraa? Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset itse vaikuttamaan ansiotasoosi, mutta toisaalta et halua kuitenkaan olla pelkkien provisioiden parissa? Oletko kiinnostunut työajoista, joihin voit itse vaikuttaa? Jatka toki lukemista!

Rainmaker etsii nyt Myyjiä eri toimeksiantoihin Tampereelle

Meiltä saat töitä reiluilla työtuntimäärillä (toiveittesi mukaan 25-37,5h/vko), hyvällä palkkauksella ja mielekkäällä työnkuvalla. Töitä tehdään pääasiassa puhelimitse ja pääset edustamaan tunnettuja ja hyvä maineisia asiakkaitamme, joiden laadukkaita tuotteita ja palveluita myyt. Asiakkaamme toimivat esimerkiksi energia-, media- ja teleoperaattori aloilla. Rainmakerin myyjänä menestymiseen tarvitset vain avoimen ja hyvän asenteen sekä halun oppia – lopusta huolehtii Rainmakerin myynnin korkeakoulu, joka kouluttaa sinut kattavasti uuteen työhön.

Mikä se myynnin korkeakoulu sitten on ja miten juuri sinusta tulee hyvä myyjä? 

Töiden aloitus on helppoa – kaikki työmme alkavat palkallisella koulutusjaksolla, jonka alussa keskitymme asiakas- ja myyntityön perusteisiin, käytännön työhön sekä tuotteisiin. Koulutusjakson loppuvaiheilla olet oppinut paljon erilaisten asiakkaiden kohtaamisesta, kartoittamaan asiakkaiden tarpeet ja sinulla on valmiudet luoda maailmanluokan asiakaskokemuksia.

Päivittäinen työsi koostuu puhelimessa tapahtuvasta myyntityöstä, joissa työskennellään asiakasrajapinnassa tuotteisiin tai lisäpalveluihin liittyvien asioiden parissa. Laadukkaat soittolistat varmistavat onnistumistasi ja usein soitatkin esimerkiksi nykyiselle asiakkaalle, tarjoten uutta palvelua tai lisäpalvelua tarvekartoituksesi pohjalta.

Menestyminen tehtävissä vaatii innostuksesi lisäksi tehokkuutta, päättelykykyä, määrätietoisuutta sekä ratkaisukeskeistä otetta. Meille on tärkeää palvella asiakkaitamme maailmanluokan palveluasenteella ja tarjota heille positiivisesti mieleenpainuva asiakaspalvelukokemus.

Rainmaker työnantajana

Rainmakerillä pääset työskentelemään Suomen suurimpien brändien parissa. Sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään esimerkiksi media-, operaattori-, energia alalle.

Meillä asenne on kokemusta tärkeämpää ja kaikkiin tehtäviimme kuuluu palkallinen perehdytys sekä jatkuva valmennus. Asiakas- sekä myyntityöhön perehdyttäminen on meille sydämen asia – tervetuloa myynnin korkeakouluun Rainmakerille!

Osaaminen sekä kokemus asiakasrajapinnassa ja myyntitehtävissä toimimisesta antavat sinulle erinomaiset eväät polullesi, missä sitten urahaaveesi ovatkaan. Hyvän palkkauksen ja mahtavan työporukan lisäksi saat siis arvokasta kokemusta asiakas- sekä myyntityöstä.

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi Rainmakerilla

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

✅ Osassa toimeksiannoista on mahdollisuus hybridityöhön eli osittaiseen etätyöskentelyyn koulutus- ja perehdytysjakson jälkeen. 

Joko aloitetaan?

Jätä hakemuksesi kohdasta “Hae työpaikkaa”, niin otamme sinuun yhteyttä – etsitään yhdessä sinulle sopivin työ!

Tehtävän tiedot:

Työsuhde: Toistaiseksi voimassa oleva

Työaika: aamu- tai iltavuoro, sopimuksen mukaan

Töiden aloitus: sopimuksen mukaan mahdollisimman pian

Palkkaus: kiinteä tuntipalkka + myyntiprovisio. Keskituntiansio vaihtelee oman tekemisesi mukaan 13-20 €/h

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?