Kuinka tehostaa yrityksen uusmyyntiä SDR-palvelun avulla?

 

Rainmaker tarjoaa tehokkaan SDR-palvelun, joka auttaa yrityksiä saavuttamaan myyntitavoitteensa entistä nopeammin ja tehokkaammin. SDR eli Sales Development Representative on myyntiprosessin alkupään tehostaja, joka keskittyy muun muassa liidien tunnistamiseen ja kvalifiointiin, tapaamisten järjestämiseen sekä tietojen ylläpitoon. SDR on siis kaikkea muuta kuin pelkkää asiakastapaamisten buukkaamista. 

SDR-palvelu voi parhaimmillaan johtaa parempiin asiakastapaamisiin, asiakaskokemukseen sekä vapauttaa aikaa myyjiltä kylmäsoittojen, prospektoinnin ja liidien kvalifiointien osalta. Tämä aika voidaan hyödyntää entistä paremmin myyntityöhön ja siten liiketoiminnan kasvattamiseen. Kokonaisuudessaan SDR-palvelun hyödyntäminen voi auttaa asiakasta optimoimaan myyntiprosessinsa entistä paremmin ja saavuttamaan parempia tuloksia. 

Esimerkkinä uusimmasta asiakkuudestamme asiakkaamme on ”joutunut” käynnistämään kauttamme lisärekrytoinnit asiakastapaamisten merkittävästi ennusteita suuremman kasvun johdosta. 

Rainmakerin SDR-palvelu tarjoaa useita etuja yrityksellesi: 

Räätälöidyt ratkaisut: Ymmärrämme, että jokainen yritys on ainutlaatuinen. Siksi haluamme tarjota SDR-palveluamme, joka vastaa juuri sinun yrityksesi tarpeita ja tavoitteita. Olipa kyseessä toimialan tai asiakaskunnan erityistarpeet, meidän kauttamme saat palvelun, joka sopii juuri yrityksesi profiiliin. 

Kohderyhmät ja segmentointi: Meillä on erittäin hyvä kokemus B2B- ja B2C-kohderyhmälistojen määrittelystä ja tuottamisesta kumppaniemme avustuksella. Olemme pilotoineet tuotannossa myös tekoälyratkaisuja kohderyhmälistojen rikastamiseksi. 

Kokenut tiimi: Rainmakerin SDR-tiimi koostuu kokeneista myyntityön ammattilaisista, jotka tuntevat myynnin ja asiakaskohtaamisten viimeisimmät trendit ja käytännöt. Tämä takaa korkealaatuiset ja tehokkaat tulokset yrityksellesi. 

Porrastettu hinnoittelu: Tiedostamme, että myyntitarpeiden kokoluokka voi vaihdella ja tällöin on hyvä myös, että se näkyy hinnoittelussa. Tarjoamme mahdollisuuden SDR-palveluun porrastetusti yhdestä viikosta neljään viikkoon kuukaudessa. Tämä vaikuttaa myös palvelun hinnoitteluun. 

Tavoitteiden mukainen tulos: Keskitymme auttamaan yritystäsi saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteesi nopeammin ja tehokkaammin. Meidän kanssamme voit parantaa myynnin tuottavuutta ja lisätä asiakaskunnan sitoutumista. Palvelumme tarjoaa myyntitiimillesi selkeän edun kilpailijoihin verrattuna. 

Jatkuva tuki: Rainmaker on sitoutunut pitkäaikaiseen kumppanuuteen asiakkaidensa kanssa. Tämä näkyy aitona haluna ymmärtää asiakkaan liiketoiminta ja siten asiakkaan tarpeisiin sovitettuna palveluna. Haluamme, että asiakas saa maksimaalisen hyödyn SDR-palvelustamme.  

Tuloksiin perustuva lähestymistapa: SDR-palvelumme on suunniteltu tuottamaan mitattavia ja konkreettisia tuloksia yrityksellesi. Olipa kyseessä asiakashankinnan tehostaminen tai myynnin kasvu, meillä on ratkaisut, jotka tuovat todellista lisäarvoa liiketoimintaasi. Käymme SDR-palvelun tulokset viikkotasolla läpi asiakkaan kanssa. Tuloksemme ovat läpinäkyviä asiakkaalle asti ja niiden pohjalta tehdään tarvittavia kehitystoimenpiteitä myyntiprosessista aina yksilötason suorittamiseen asti. Seuraamme ja hyödynnämme myyntityössä kehittämiämme moderneja myynnin työkaluja, joiden avulla myyntityön seuraaminen tapahtuu reaaliajassa niin selainpohjaisesti kuin mobiilisti. Järjestelmässä pystymme seuraamaan hyvin tarkasti suoritekohtaisesti myyjien työtä ja tämän avulla pystymme ohjaamaan ja tehostamaan myynnillisiä aktiviteetteja. 

 


 

 

Haluaisitko kuulla palvelustamme lisää? Jätä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana päivänä!