Peli on alkanut!

 

 

 

1. ERÄ!

 

 

2. ERÄ!

 

 

 

3. ERÄ!

 

Jääkiekkoilija Teemu Ramstedt ja koripalloilija Juho Nenonen ottavat mittaa toisistaan jääkiekossa, koripallossa ja myyntityössä.
Seuraa mittelöä somessa #ramuvsnepo.
Äänestä suosikkiasi alla.

Kumpi vie?

Ramu
Nepo
Created with Survey Maker

TIEDOTE 23.4.2018

Jääkiekkoilija Teemu Ramstedt ja koripalloilija Juho Nenonen allekirjoittivat työsopimuksen Rainmakerin Leijonaliigaan

Korisliigan finaalipaikkaa Salon Vilppaan riveissä tavoitteleva Juho Nenonen ja Rauman Lukossa viime kaudella pelannut Teemu Ramstedt ovat allekirjoittaneet työsopimukset Rainmakerin Leijonaliigaan. He työskentelevät Rainmakerilla Juho Nenosen kauden päätyttyä.

”Tämä oli loistava tilaisuus, johon oli pakko tarttua. Rainmaker on luvannut joustavat työajat, kun pelit jatkuvat vielä Susijengin MM-karsinnoissa kesän mittaan”, Susijengissä pelaava Juho Nenonen toteaa.

”Kaikki alkoi siitä, kun väittelimme Teemun kanssa lajiemme paremmuudesta. Teemu oli tietenkin sitä mieltä, etten pärjää hänelle jääkiekossa ja minä taas sitä mieltä, ettei Teemu saa ainuttakaan levypalloa koriskentällä, kolmen pisteen heitoista nyt puhumattakaan. Olimme päättäneet ottaa mittaa toisistamme, kun Rainmaker ehdotti myös tätä mahdollisuutta mitellä myynnin parissa”, Nenonen jatkaa.

Matalan kynnyksen malli urheilu-uran jälkeen työllistymiseen

Rainmaker haluaa luoda matalan kynnyksen malleja, joiden avulla urheilu-uran päättävät urheilijat voisivat nopeasti päästä työhön kiinni. Rainmaker on jo pitkään työpaikkailmoituksissaan ilmaissut, että  ”asenne ja tahto riittää, me opetetaan loput”. ”Urheilijoilla on tämä asenne ja tahtopuoli aika luonnostaan kunnossa. Meillä on tarjolla monenlaisia työpaikkoja, joihin palkkaamme mielellämme nykyisiä ja entisiä urheilijoita”, toteaa Rainmakerin luova johtaja Kim Lehtola.

Rainmaker järjestää erillisen varaustilaisuuden, jossa Leijonaliigan valmentajat pääsevät draftaamaan uusia pelaajia joukkueisiinsa. ”Katsotaan mihin herrat päätyvät mittelemään toisiaan vasten”, toteaa Rainmakerin Kim Lehtola.

”Nyt pääsemme ottamaan mittaa myös oikeissa töissä, kun heitämme myyntireleet päälle ja kilpailemme myös siinä lajissa. Hieno mahdollisuus. Eihän sitä koskaan tiedä mitä sitä ammattiurheilijan uran jälkeen alkaa työkseen tekemään”, toteaa puolestaan jääkiekkoilija Teemu Ramstedt.

”Täytyy käydä katsomassa korista tässä välissä, kunhan kesätreeneiltä ehdin”, jatkaa jo kesän treenit pyöräilyn parissa aloittanut Teemu.

Lisätietoja:

kim.lehtola@rainmaker.fi

Katso avoimet työpaikat myynnin parissa


Lisää työpaikkoja täällä.